دانلود پروژه مجانی کارآفرینی ریخته گری دیسک های بدنسازی


مشاهده سایر پروژه های کارآفرینی>>>>>

دانلود پروژه مجانی کارآفرینی ریخته گری دیسک های بدنسازی

HyperLink
قیمت: یک فاتحه برای رفتگانم
گروه: پروژه های کارآفرینی

تعداد صفحه: 99

فهرست:
ردیف موضوع شماره صفحه
فصل اول : مقدمه و شرح پروژه 6
چکیده طرح 7
ریخته گری و تاریخچه 8
مقدمه ای بر پروژه 12
خطي مشي 12
اهداف 12
خط مشي بهداشت حرفه اي و ايمني شركت 13
چشم انداز 14
ماموریت 14
فصل دوم : امکانسنجی پروژه 15
ارزیابی بازار 16
الف) بررسی نیاز بازار 16
ب) بررسی سهم نهایی بازار از تولیدات شرکت 17
ج) عرضه گذشته و حال 17
د) وضعیت رقابت 18
ح) ثبات تقاضا 19
فصل سوم : بررسی ساختار هزینه ها 23
ساخاتار هزینه برای ساخت یک واحد از کالاهای تولیدی در شرکت 24
فصل چهارم : ارزیابی فنی 26
بررسی تجهیزات و نیرو های فنی مرد نیاز 27
الف) نیروهای کاری مورد نیاز 27
ب) تجهیزات مورد نیاز 27
ج) موارد اولیه مورد نیاز 28
نحوه دسترسی به امکانات ذکر شده 29
نحوه اعلان آگهی برای جذب نیرو 29
نحوه ارائه خدمات به مشتریان 29
طرحهای تکمیلی برای آینده 30
بررسی تناسب تکنولوژی کار با جامعه 30
فصل پنجم : بررسی روشهای تولید 31
روش های ریخته گری 32
مثال های پرکاربرد 33
ریخته گری با ماسه 34
بخشهای مختلف قالبهای ماسه ای 34
روش اصلی تولید در شرکت برای دیسکهای بدنسازی و تجهیزات وزنه برداری 38
مراحل تولید یک واحد از محصول به همراه شکل 38
فصل ششم : ارزیابی مالی 41
1- محوطه سازی 42
2- ساختمان سازی 43
3- ماشین آلات و تجهیزات 44
4- تاسیسات 46
5- برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری 47
6- برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی 47
7- برآورد هزینه استهلاک 48
8- هزینه های تولید سالانه 48
9- قیمت تمام شده محصول 49
10- محاسبه نقطه سر به سر 49
11-میزان کل سرمایه مورد نیاز برای طرح 49
12- محاسبه سود و زیان ویژه 49
13- محاسبه ارزش افزوده ناخالص 50
14-محاسبه ارزش افزوده خالص 50
15- دوره برگشت سرمایه 51
فصل هفتم : ارزیابی اقتصادی 52
اثرات طرح روی توزیع در آمد در جامعه 53
اثرات طرح روی میزان صرفه جوئی و سرمایه گذاری 53
اثرات طرح بر روی اشتغال 54
نحوه تبلیغات برای شرکت 55
فصل هشتم : مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت شرکت 56
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص 57
روش و مراحل ثبت شرکتهای سهامی خاص 58
قبل از اقدام به تکمیل نمودن مدارک ، موارد ذیل را مطالعه فرمایید 61
فصل نهم : فرمها 67
فرم اضهارنامه شرکت 68
فرم آگهی تاسیس شرکت 71
فرم درخواست پلمپ دفاتر تجاری 72
فرم تقاضانامه صدور اجرائیه دفترخانه 73
فصل دهم : اساسنامه شرکت 74
صورتجلسه هیئت مدیره شرکت 97
چکیده طرح
نام شرکت: شرکت ریخته گری چدن گداز
نوع شرکت: سهامی خاص
موضوع طرح: شرکت ریخته گری ، جهت تولید وسایل بدنسازی و وزنه برداری
موضوع درخواست: درخواست وام
نام شرکا و موسسان:
کل سرمایه مورد نیاز برای طرح: 000/000/093/19 ریال
میزان موجودی: 000/000/093/14 ریال
میزان وام درخواستی: 000/000/000/5 ریال
میزان سرمایه اولیه شرکت:
محل اجرای پروژه: شهرک صنعتی اشترجان اصفهان 
 
ریخته گری و تاریخچه 
انسان اولیه معلوم نیست چگونه و از کجا سنگ آهن را کشف ، ذوب و فلز آهن را بدست آورده است. اما از شواهد امر پیداست که از 2400 سال پیش و شاید هم بیشتر ، انسانهای اولیه آهن را شناخته اند. بنظر می‌رسد ابتدا شهاب‌های ثابت آسمانی که حاوی آهن و نیکل است، مورد استفاده انسانهای اولیه قرار گرفته باشد و اطلاق سنگ و فلز آسمانی به آهن توسط انسانهای اولیه موید همین امر است. بعدها سنگ آهن شناخته شد.  بشر از دیر باز با آهن و فولاد و چدن که امروزه به عنوان پر مصرف ترین فلزات جهان می باشند آشنا بوده است استفاده از آلیاژهای آهن در بناها حتی به میزان اندک و مجدود در بناهای قرون گذشته کمتر به چشم می خورد اما تنها از اوایل قرن هجدهم با پیشرفت صنعت استفاده از این فلز رو به فزونی گذاشته است  در ابتدا از آهن برای کارهای کوچک همچون تزیینات و یا کلاف بندی بناهای سنگی استفاده می شد اما به علت عدم توسعه صنایع تصفیه آهن استفاده از این فلز محدود بود تا اینکه در اواسط قرن هجدهم در انگلستان قدم های شایان توجهی در بهبود و پیشرفت صنعت آهن برداشته شد و اولین بناهایی که از آهن در ساخت و ساز آنها استفاده شد در اواخر قرن هجدهم ساخته شدند و این آغاز فصل نوینی در صنعت ساختمان سازی بود نحوه تولید آهن و استفاده آن در ساختمان تولید آهن در واقع تشکیل شده است از یک سری عملیات وابسته به هم تا رسیدن به تولید نهایی که در این روند آهن خام تولید و سپس تبدیل به فولاد مذاب و این فولاد ریخته گری شد و به ورق و تسمه و یا پروفیل تبدیل یا اینکه توسط نورد سرد رولهای ورق فولادی را به تسمه و پروفیل تبدیل می کنند همچنین از سرباره  کوره ذوب آهن به عنوان موادی با ارزش برای تولید مصالح ساختمانی استفاده می شود که از آن جمله می توان در تهیه سیمان مصالح عایق حرارتی مانند پشم سنگ را نام برد. 
نقش کربی در آهن و انواع آن کربن موجود در آهن تاثیر بخوصوصی در ساختار مولکولی آهن گذاشته به نحوی که تغییر مقدار آن باعث می شود که اشکال مختلفی از آن به وجود بیاید و خواص فیزیکی متفاوتی داشته باشد .
از نقطه نظر تاریخی ریخته گری را می توان به چند دوره تقسیم نمود که در اینجا شرح مختصری را بیان میکنیم:
1. دوره برنز(مس و مفرغ): دوره برنز در خاور نزدیک و در حدود 3000 سال قبل از میلاد مسیح اغاز شد. اولین اشیای کشف شده به صورت الیاژی از مس و ارسنیک (حدود4 درصد) بوده است.این الیاژ که مصرف عمومی داشت همزمان باخاور نزدیک در اروپا به خصوص انگلستان نیز مورد استفاده قرار گرفت. موضوع مهم این دوره پی بردن به تاثیر قلع بر خواص مس است که باعث افزایش استحکام و سختی ان میشود.این موضوع هنوز در پرده ابهام است زیرا نه سنگ معدن مس حاوی قلع بوده است و نه اینکه معادن مس و قلع نزدیک هم قرار دارند که الیاژ شدن انها به طور اتفاقی امکان پذیر باشد.
2. دوره آهن: پیدایش اهن به عنوان یک دوره به 2000 سال قبل از میلاد مسیح میرسد.نام اهن در زبان پهلوی به عنوان(الیسن)در المانی(ایزن)ودر انگلیسی(ایرن) نامیده شده است و احتمالا به هنگام ذوب مس به ان پی برده اند. درهرحال در حدود 1000 تا 1200 سال قبل از میلاد اهن تقریبا ماده اصلی اغلب سلاحها و ابزارها را تشکیل می داد در حالی که برنز به منظور ساخت ظروف وگلدانها و اشیای تزئینی قرار می گرفت.
بدیهی است که اهنهای به دست امده در این دوره را نمی توان به ریخته گری نسبت داد بلکه این اهنها در اثر پتک کاری بر روی اهن اسفنجی به دست امده است.با توجه به نقطه ذوب بالا( c1539) بدیهی است که ذوب مستقیم اهن تا قرن نونزدهم امکان نبوده ولی در اواسط دوره اهن بر اثر افزایش کربن و پایین امدن نقطه ذوب (در چدنها) قطعات ریخته گری نیز به وجود امد. نکته مهم دیگر کشف عملیات حرارتی بر روی اهن بود که از اهمیت خاصی برخوردار است.
در دوره اهن تحولات جدیدی در الیاژهای مس نیز به وجود امد و الیاژهای مختلفی از مس و قلع ساخته شد. از عجایب این دوره ساخت مجسمه رود س است که در سال 290 قبل از میلاد ساخته شده و جزء عجایب هفت گانه محسوب میشود. این مجسمه 32 متری که از قطعات مختلف برنز ریخته گری شده و وزنی حدود 390 تن داشت طی زمین لرزه ای در دریای مدیترانه غرق شد.
3. دوره تاریک صنعتی: در سده های سوم و جهارم بعد از میلاد تا قرن چهاردهم میلادی یک دوره رکود در صنایع و از جمله ریخته گری به وجود امد. البته با توجه به حکومت کلیساها و تزئینات ان نظیر ناقوس/شمعدانی و ... روشهای جدیدی در ریخته گری ایجاد شد.( قالبگیری با فرمان )
4. دوره رنسانس صنعتی: این دوره از سال 1500 تا 1700 میلادی به طول انجامید. در این دوره صنعت توپ ریزی بنا نهاده شد. در ابتدا لوله های توپ از برنز و سپس از چدن ساخته شد و در این رابطه دولت عثمانی نقش زیادی داشت. در این دوره همچنین کوره ها از نظر دمش رونق یافت و برای مذاب از نگهدارنده استفاده شد. دوره رنسانس صنعتی را علاوه بر تکامل کوره ها و سیستمهای دمشی از نظر مواد اولیه باید اغاز استفاده از ماسه و روش ریخته گری در ماسه محسوب کرد. 
ظهور چدن و فولاد به عنوان مواد اولیه در ساخت قطعات و لوازم دفاعی و خانگی و نیز استفاده از آلیاژهای متفاوت مس نظیر برنز و برنج و عناصر دیگر و همچنین استفاده از طلا در ساخت زینت الات و قطعات تزئینی از مظاهر دیگر این دوره است.
در این دوره متالورژی به عنوان یک علم مستقل پیشرفت کرد نظریه ساختار بلوری فلزات و سایر مواد توسط ( هارسویکر ) فرانسوی اعلام شد. قرن هفدهم قرن دستیابی به ابزار جدیدی به عنوان میکروسکوپ بود که تحولی جدیدر علم متالورژی ایجاد کرد.
5. دوره انقلاب صنعتی : یکی از تعاریف انقلاب صنعتی این است که حداقل 50 درصد از تولید هر ماده از خانه یا کارگاه های کوچک به کارخانه منتقل شود.
مهمترین تحولات انقلاب صنعتی را میتوان ساخت اولین کوره هواده با سوخت کک در سال 1709 نامید و ابراهام دارابی در سال 1777 اولین کوره بلند خود را برای ذوب و احیای سنگ معدن اهن به کار انداخت. علاوه بر نوع کوره/ روش دمیدن و استفاده از دمنده های بهتر و اطلاع کافی از وجود واکنشهای گرمازا میان هوا و سوخت را باید از عوامل اصلی دیگر در تحول و تکامل ریخته گری محسوب کرد. 
روشهای دمیدن که با استفاده از کیسه هوا(فوتک)انجام می گرفت در این دوره جای خود را به دمنده هایی که با موتور بخار کارمی کردند داد. همچنین زیمنس در سال 1846 از طریق ذوب چدن و اهن قراضه و استفاده از پودر زغال کک کوره های روباد ده را بوجود آورد. استفاده از سرب و روی در ریخته گری به صورت فلزاتی مستقل و نه فقط به عنوان عناصر الیاژی و به ویژه استفاده از روی برای ساخت ظروف در دوره انقلاب صنعتی معمول شد. کشف نیکل در سال1751 واستفاده ان در سال1800 به عنوان عنصر آلیاژی و نیز کشف و استفاده از دو فلز سبک و پر استحکام الومینیم و منیزیم از موارد بسیار مهم در این دوره به شمار می آیند.

مقدمه ای بر پروژه
نقش اساسی و اهمیت صنایع ریخته گری که تولید کننده قطعات برای صنایع هستند در خودکفایی کشور بر هیچکس پوشیده نیست. امروزه یکی از اساسی‌ترین پایه‌های اقتصادی و اجتماعی کشورهای جهان را صنایع آهن و فولاد تشکیل می‌دهد و این به سبب نیاز مبرمی است که انسان جهت پیشبرد مقاصد خود در زندگی دارد. با نگاه اجمالی به کارایی این عنصر حیاتی ، می‌توان به نقش سازنده آن پی‌برد. زیرا علاوه بر کاربرد آن در امر ساختمان سازی ، پل سازی و غیره یکی از کالاهای اساسی در صنایع اتومبیل سازی ، کشتی سازی ، و لکوموتیو سازی است و به صورت آلیاژهای مختلف ، اساس تکنولوژی ماشین آلات را تشکیل می‌دهد. 
پروژه حاضر ، به بررسی و امکانسنجی طرح ساخت یک شرکت (کارگاه) ریخته گری جهت ساخت وزنه ها و تجهیزات وزنه برداری در رابطه با دریافت وام می پردازد.

خطي مشي
توليد محصولات و ارائه خدمات منطبق بر نياز مشتريان از طريق ايجاد يك نظام كيفيت كارآمد.

اهداف
تامين رضايت كامل مشتريان
كسب رضايت كامل كاركنان و سهامداران
بهبود مستمر فرآيند، محصولات و خدمات شركت
توسعه بازارهاي داخلي و ورود به بازارهاي جهاني
رشد و شكوفائي صنعت كشور


خط مشي بهداشت حرفه اي و ايمني شركت
شركت ریخته گری چدن گداز اصفهان با عنايت به سوابق طولاني پرسنل و سهامداران در طراحي ، ساخت و پشتيباني در عرصه  صنعت  ریخته گری  ، با الهام از تعاليم عاليه اسلام به منظور حفظ و ارتقاء كرامت انساني و با توجه  به الزامات  قانوني  فصل چهارم قانون كار دولت جمهوري اسلامي ايران (مواد 106-85) و قوانين و مقررات بهداشت حرفه اي و ايمني براي صيانت نيروي انساني و منابع مادي كشور با آگاهي از مخاطرات فعاليتها ، تجهيزات  و محيط كار  خود و بدنبال ايجاد و استقرار نظام مديريت كيفيت براساس استاندارد بين المللي ISO 19001-2000   و نظام مديريت زيست محيطي براساس استاندارد ISO 14001-2004  و نظام مديريت  بهداشت حرفه اي و ايمني خود را براساس استاندارد OHSAS 18001-1999  ايجاد و برقرار نموده و اهداف   خود را  به شرح زير اعلام مي نمايد :
ايجاد محيطي ايمن و سالم و بهداشتي براي انجام فعاليتهاي كاري كاركنان ، پيمانكاران ، كارگران موقت ،   كارآموزان و بازديدكنندگان .
حذف ،كاهش و كنترل ريسك مخاطرات بهداشتي و ايمني و حوادث انساني و تجهيزاتي از طريق اعمال   روشهاي فني-مهندسي و مديريتي تا سطح ريسك قابل تحمل با  توجه به الزامات قانوني مرتبط 
رعايت الزامات قانوني و سـاير الزامات بهداشت حرفه اي و ايـمني مورد تـعهد شركت و الزامات نـظام     مديريت بهداشت حرفه اي و ايمني
بهبود مستمر عملكرد بهداشت حرفه اي وايمني در جهت نيل به اهداف تعيين شده
ارتقاء سطح آموزش و آگاهي كاركنان درباره مخاطرات ناشي از عدم رعايت بهداشت حرفه اي وايمني   مرتبط با فعاليتهاي آنان
بازنگري خط مشي در مقاطع زماني مشخص و در صورت لزوم جهت حصول اطمينان از ارتباط و تناسب آن  با وضعيت روز شركت

چشم انداز
با توجه به نیاز صنایع کشور به صنعت ریخته گری ، شرکت چدن گداز اصفهان در نظر دارد در حیطه صنایع ریخته گری به سطحی برتر نسبت به سایر شرکتها در استان اصفهان دست یابد.
در صورت دستیابی به این مهم ، این شرکت در طول 10 سال آینده به حد مطلوبی از بازار ایران دست خواهد یافت و سطح بازاریابی و فعالیت خود را تا به دست آوردن بخش اعظم بازار ایران گسترش خواهد داد.
پس از آن به بالاتر بردن کیفیت محصولات خود تا بهترین و عالیترین درجه استاندارد خواهد پرداخت تا بتواند در سطح بین المللی نیز حرفی برای گفتن داشته باشد.

ماموریت 
اين شركت با پشتوانه تجربه اي بنیانگذاران و سهامداران تحت عنوان شرکت چدن گداز اصفهان در زمینه ريخته گري قطعات سبك و سنگين وزنه برداری و بدنسازی  واجراي پروژه هاي مختلف پس از دریافت وام تاسيس خواهد گرديد. با توجه به تجربه منحصر به فرد بيش از 20 سال همكاري پرسنل با شرکتهای فعال در زمینه ریخته گری و قالب ریزی پولاد يكي از بزرگترين حاميان صنايع به ويژه صنايع فولاد كشور شناخته خواهد شد.
سیاست کلان شرکت مبتنی بر اعتماد سازی مشتریان می باشد و این مساله جزو رئوس کار شرکت خواهد بود.
فصل دوم : امکانسنجی پروژه
ارزیابی بازار
الف) بررسی نیاز بازار 
با توجه به تلاش بی وقفه دست اندرکاران صنایع ریخته گری در طول چند سال اخیر و به خصوص سالهای بعد از پایان جنگ تحمیلی شاهد رشد چشمگیری در این زمینه می باشیم.
این صنعت (صنعت ریخته گری) یکی از نیازهای اساسی در تمامی بخشهای صنعت کشور می باشد.
صنعت ریخته گری در حقیقت از صنایع زیربنایی بسیار مهم می باشد. برخی از صنایعی که صنعت ریخته گری در آنها نقش بسزایی دارد عبارتند از:
1- صنعت قالبسازی
2- صنعت خدروسازی
3- صنایع هواپیماسازی
4- صنعت حمل و نقل
5- صنایع فلزی
6- صنایع ساختمانی
7- صنایع پزشکی
8- دانشگاهها
9- مدارس
10- صنایع دفاع
11- ابزارآلات
12- . . .
مشاهده می گردد که صنعت ریخته گری چه طیف گسترده ای از خدمات را در بر می گیرد. البته در این بخش بایستی نیاز بازار به محصول شرکت را نیز مورد بررسی قرار داد. 
طی بررسی به عمل آمده از شرکتهایی که در زمینه بازاریابی و فروش این گونه محصولات فعالیت دارند ، مشاهده گردید که این گونه محصولات با توجه به اینکه در شهرهای بزرگ مشغله های کاری بسیار زیاد اسد ، روند رو به رشدی داشته است. زیرا اکثر افراد اصلا زمانی برای رفتن به باشگاه ندارند و بیشتر تمایل دارند در محل زندگی خود تمارین بدنسازی و وزنه برداری را انجام دهند.

ب) بررسی سهم نهایی بازار از تولیدات شرکت
با توجه به اصل مشتری مداری و سیاستهایی که برای اداره شرکت و بخش بازاریابی و فروش در نظر گرفته شده است پیش بینی می شود که در طول مدت پنج سال اول ثبت شرکت بتوانیم در حدود 30 % از کل بازار را بدست آوریم.
علت هم اصل مشتری مداری و رعایت حقوق کامل مشتری با توجه به این اصل که نیاز واقعی مشتری را برآورده خواهیم کرد می باشد.
البته در این میان نباید مساله بازاریابی و فروش فراگیر را فراموش نمود. عمده سرمایه گذاری و فعالیت شرکت بر اساس بازاریابی فراگیر و یا بازاریابی تک به تک خواهد بود.

ج) عرضه گذشته و حال
ورزش بدنسازی و وزنه برداری از ورزشهایی است که از دیرباز در ایران رواج داشته است. البته تجهیزات موجود در بازار به علت اینکه در ایران به تولید این محصولات توجه زیادی نمی شود اکثرا از خارج از کشور وارد می گردد.
بنابراین در ایران بازار رقابتی چندانی برای تولید این محصولات وجود ندارد. البته این نکته حائز اهمیت است که یکی از دلایل این است که قیمت تمام شده محصولات ایرانی حتی از قیمت یک واحد محصول وارد شده که شامل مالیات ، کرایه حمل و نقل و . . .   می باشد نیز بالاتر است. در این میان کیفیت محصولات خارجی نیز بسیار بهتر از محصولات داخلی می باشد.
با تمامی این اوصاف بازار ایران همنوط هم کشش یک چنین محصولاتی را دارد. زیرا در ایران درصد نیروی جوان بسیار بالاست و همین مساله سبب شده که دولت نیز بر روی باشگاه های ورزشی سرمایه گذاری نماید و برای کسانی که در این زمینه درخواست تسهیلات می نمایند ، امتیازاتی در نظر گرفته است.

د) وضعیت رقابت
در مبحث رقابت باید گفت که در بخش تولید به علت اینکه این تجهیزات بیشتر وارداتی و از مارکهای معروف می باشند رقابت چندانی وجود ندارد. البته رقابت بیشتر در بخش فروش داخلی و در شرکتهای واسطه وجود دارد که بر سر به دست گیری بازار فروش رقبت شدیدی وجد دارد. 
البته برای وضع رقابت نیز تمهیداتی در نظر گرفته شده تا محصولات تولیدی هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت بهتر از محصولات مشابه خارجی باشند.
به عنوان مثال تمامی محصولات در بسته بندی مناسب و در کارتن تحویل مشتری می گردند و از رنگ برای اوزان مختلف استفاده خواهد شد. این مساله خود یکی از مسائلی است که بر جذابیت محصولات می افزاید و مشتریان را راغب به خرید این محصولات می نماید.

برچسبها:

مشاهده سایر پروژه های کارآفرینی>>>>>
HyperLink

اطلاعات تماس

  • آدرس:اصفهان-خیابان ام کلثوم غربی - بعد خیابان تخم چی - بیست متر بعد از پیتزا ننه شب - کوچه تعمیر گاه سمار زغالی - پلاک 354 - درب مشکی - طبقه هفتم
  • آدرس ایمیل:najafzade@gmail.com
  • وب سایت:http://www.a00b.com/
  • تلفن ثابت:(+98)9131253620
  • تلفن همراه:09131253620