نحوه ایجاد جدول در sql server
برای ایجاد جدول در پایگاه داده چند روش وجود دارد که در این مقاله آموزش به بررسی دو روش می پردازیم.
1- استفاده از ویزارد SQL Server برای ایجاد جدول دیتابیس
برای این منظور پس از اجرای SQL Server Management Studio و ایجاد پایگاه داده (مقاله ایجاد پایگاه داده در این لینک) بر روی گزینه Table در داخل پایگاه داده مربوطه Right Click می نماییم و از پنجره باز شده بر روی New Table (جدول جدید) کلیک می نماییم. (شکل زیر)
سپس صفحه ای ظاهر می شود که باید در آن نام فیدلها و نوع آنها را مشخص کنیم. (شکل زیر)
در شکل فوق فیلد BookID از نوع bigint تعریف شده و اتونامبر می باشد. پس از تعریف فیلد ها نوبت به ذخیره سازی جدول میرسد. کلید ترکیبی CTRL+S را فشار میدهیم و یا اینکه از منوی File بر روی گزینه Save کلیک می نماییم. (شکل زیر)
در صورتی که قبلا نامی برای جدول پایگاه داده در نظر نگرفته باشید پنجره ای برای ایجاد نام نمایش داده می شود که باید در آن نام جدول مورد نظر را وارد نمود. در اینجا ما نام جدول را tblBooks قرار داده ایم. این روش نامگذاری روش camel case نام دارد و نامگذاری به این روش در خوانایی جدولها نقش بسزایی دارد.
پس از کلیک بر روی گزینه OK در صورتی که نام وارد شده تکراری نباشد و قواعد نامگذاری Sql server هم رعایت شده باشد جدول مورد نظر ایجاد می شود . در لیت جدولها در بخش Tables نمایش داده می شود. در صورتی که جدول بدون پیغام خطا ایجاد شد ولی در لیست جدولها نمایش داده نشد بایستی با استفاده از Refresh انجام بازیابی لیست جدولها رو انجام دهید تا جدول مورد نظر در لیست نمایش داده شود.
پس از Refresh لیست جدولها به صورت ذیل نمایش داده می شود.
2- استفاده از کد نویسی SQL برای ایجاد جدول پایگاه داده
در روش کد نویسی اسکریپت ساخت جدول رو می نویسیم و اجرا می کنیم. اسکریپت جدول فوق چیزی شبیه کد زیر می باشد:
CREATE TABLE [dbo].[tblBooks](
[BookID] [bigint] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
[BookName] [nvarchar](80) NOT NULL,
[BookGroupID] [smallint] NOT NULL,
CONSTRAINT [PK_tblBooks] PRIMARY KEY CLUSTERED
(
[BookID] ASC
)WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
) ON [PRIMARY]
با اجرای این کد در SQL Server در بخش New Query میتوان جدول را ایجاد نمود. (شکل زیر)
ساختار کدهای نوشته شده در صفحه جدید SQL به صورت زیر می باشد.
پس از اجرای برنامه (فشردن کلید F5) و یا کلیک بر روی Execute! کوئری یا اسکریپت ایجاد جدول اجرا می شود و در صورتی که Sintax های دستورات و نامگذاری فیلدها و . . . به درستی انجام شده باشد جدول مورد نظر ایجاد می گردد و پیغام زیر نمایش داده می شود:
Command(s) completed successfully.