تحلیل سیستم موسسه زبان UML بخش سوم

تحلیل سیستم موسسه زبان UML بخش سوم

1-6- سابقه انجام پروژه های مشابه

نسخه های بسیار متوعی از برنامه های آموزشگاه های زبان آنلاین در سرتاسر دنیا به زبانهای مختلف (چه از لحاظ برنامه نویسی و چه از لحاظ زبان ملی) پیاده سازی شده اند که زمینه فعالیت آنها به شرح ذیل منی باشد:
1- فعالیتهای علمی
a. دانشگاهی
b. پژوهشی
c. آموزشی
2- فعالیتهای تجاری
a. خرید
b. فروش
c. بازاریابی
3- فعالیتهای عمومی
a. درج خلاصه فعالیتها
b. معرفی سرویسهای جدید
c. معرفی سایر آموزشگاه های زبان آموزی

1-7- معایب پروژه های گذشته
در بررسی به عمل آمده از وب سایتهایی که در نتایج 5 صفحه اول گوگل بدست آمد ایرادهای زیر مشاهده شد که بیشتر این ایرادات در وب سایتها معمولا مشترک می باشند:
عدم وجود امکان جستجوی عادی در وب سایت برای کاربران میهمان
وجود اشکال در جستجو با حروف فارسی در هنگام تایپ (مثلا با حرف ی و گ بیشتر مشکل دارند و نتایج مختلفی ارائه می شود و گاهی اوقات نتیجه مطلوبی از جستجو حاصل نمی شود)
فرم ثبت نام بزرگ 
عدم وجود جستجوی پیشرفته برای اعضا ( در برخی موارد به یک جستجوی ساده اکتفا شده بود که آن هم نتایج مطلوبی ارائه نمی کرد)
استفاده از کنترلهای Server Side ( که این مساله باعث ریفرشهای متوالی و بیجا می شود و در محلهایی که دارای اینترنتی با سرعت پائین هستند مشکل ساز است)
اکثر وب سایتهای آموزشگاهی برای موتورهای جستجو بهینه سازی نشده اند. (این مساله بیشتر در زمانی به چشم می خورد که اطلاعاتی که در یک وب سایت وجود دارد در موتور جستجو ثبت نشده و به علت ایرادات مهندسی موتورهای جستجو هیچگاه هم ثبت نخواهند شد)
گرافیک بسیار سنگین و سرعت Load بسیار پائین صفحات (این مساله باعث می شود در هنگام باز شدن صفحات کاربران به راحتی از مشاهده و ادامه کار صرف نظر نمایند)
استفاده بیش از حد از فایلهای بصری غیر استاندارد (به عنوان مثال استفاده از فایلهای SWF که نیاز به نصب برنامه Flash Player دارد و یا اپلتهای Java که در نسخه های جدید نیاز به Virtual Machine جاوا برای اجرای این اپلتها دارند)
عدم وجود صفحه نظر خواهی برای درج نظرات بازدیدکنندگان
عدم پاسخ دهی به موقع به ایمیلهای ارسال شده (گاهی اوقات حتی پاسخ هم داده نمی شود)
عدم پشتیبانی از مروگرهای مختلف (معمولا برای نمایش در Internet Explorer طراحی شده اند و در سایر مرورگرها به علت عدم استفاده از تکنولوژی مناسب به درستی نمایش داده نمی شوند و یا با اشکالاتی نمایش داده می شوند)
عدم وجود صفحه نقشه وب سایت (Website Map ، این صفحه برای مرور کلی بخشهای اصلی وب سایت مناسب می باشد)
عدم وجود بخش آرشیو و یا آرشیو موضوعی (بعد از مدتی که اطلاعات درون وب سایت افزایش پیدا کرد ، موجب کندی و سختی دسترسی به اطلاعات دلخواه در وب سایت می شود که در برخی از وب سایتها مشاهده شد که سرویسهایی که از رده خارج هستند و حتی لینک برخی صفحات نیز خراب شده از بخش فعال حذف نشده اند)
عدم وجود بخشی برای تعامل زنده با کاربران
البته ایرادات فنی بیشماری در وب سایتها موجود می باشد که به علت طولانی شدن بحث از ارائه آنها خودداری می شود.

1-8- زبان برنامه نویسی
زبان برنامه نویسی Base پروژه C# 2005 می باشد که به همراه ابزار ASP.NET برای تولید صفحات Dynamic استفاده خواهد شد. ابزار ASP.NET و C# هر دو در مجموعه Visual Studio 2005 موجود و قابل نصب می باشند.

1-9- پایگاه داده
پایگاه داده مورد استفاده در سیستم SQL Server 2005 Standard Edition می باشد که مناسب برای نصب بر روی ویندوز XP است. (لازم به ذکر است که برخی از نسخه های SQL Server بر روی ویندوز XP نصب نمی شوند و فقط برای نصب بر روی Widows Server طراحی شده اند)

1-10-روش تحلیل سیستم
روش تحلیل سیستم RUP می باشد که برای رسم نمودارها از روش UML استفاده خواهد شد. RUP ، متدولوژی ارائه شده توسط شرکت Rational ، پرکاربردترین فرآیند تولید و توسعه نرم افزاری در دنیای کنونی است و به عنوان یک استاندارد صنعتی بالفعل در دنیای IT  پذیرفته شده است.
 
1-11- سیستم عامل مورد نیاز برای پیاده سازی
سیتم عامل استاندارد برای کارهای حرفه ای Windows Server می باشد. ولی در این مورد ما از سیستم عامل ویندوز XP Service Pack2   و یا Service Pack 3 استفاده خواهیم نمود.

1-12- سایر نرم افزارهای مورد نیاز برای پیاده سازی سیستم
مجموعه Visual Studio Professional Edition
ابزار MSDN برای استفاده به عنوان ابزار کمکی در هنگام برنامه نویسی
نرم افزار SQL Server 2005 Standard Edition
نرم افزار Rational Rose (جهت طراحی دیاگرامهای UML)
نرم افزار Visio (جهت طراحی برخی از دیاگرامها که امکان رسم آنها در Rational Rose وجو ندارد. مانند دیاگرام ER)
نرم افزار Photoshop جهت تولید بخشهای گرافیکی مورد نیاز در وب سایت
 
1-2- Use case چیست؟
Use Case ها که در فاز آنالیز پروژه برای شناساسیی و تقسیم بندی فعالیت های سیستم استفاده می شوند و می تونند به عنوان سرویس ها یا کارکردهایی که سیستم برای کاربران خودش فراهم می کنه نیز توصیف بشوند.
دو دیدگاه وجود دارد: یکی داخلی , دید ساختاری و دیگری خارجی و دید وظیفه گرایی(task Oriented)
در دیدگاه اول ما باید کلاسها و متدها را تعریف کنیم و سپس واسطهای کاربری (user interface)را تعریف کنیم. مشکل اینجاست که برای کاربر مهمترین چیز رفتار سیستم است ولی واسطهای کاربری تنها قسمت آخر فرآیند را تعریف می کنند. و این مارو به سمت مشکلاتی می بره نظیر اینکه سیستم تمام کارکردهایی که ما می خواهیم در اختیارمون قرار نمی ده و یا کارکردهایی رو داره که مورد نیاز ما نبوده.
در دید دوم ،سیستم از Actor ها و فعالیتها و کلاسهایی که به فعالیتها وصل شده اند پشتیبانی می کند.در این دیدگاه هیچ کار ناخواسته ای وجود ندارد و سیستم تمام فعالیتهای کاربر را پشتیبانی می کند که همه آنها در Use case Diagram نمایش داده می شود.

 

0 نظر

نظر محترم شما در مورد مقاله های وب سایت برنامه نویسی و پایگاه داده

نظرات محترم شما در خدمات رسانی بهتر ما را یاری می نمایند. لطفا اگر مایل بودید یک نظر ما را مهمان فرمائید. آدرس ایمیل و وب سایت شما نمایش داده نخواهد شد.

حرف 500 حداکثر